Inloggen

Aanmelden
Wachtwoord vergeten

Webshop

Openingstijden Joan's Hobbywereld en bereikbaarheid

Raadhuisstraat 15
1541 


Openingstijden
Winkel

Maandag  Gesloten  
Dinsdag 11:00 tot 16:00  
Woensdag 11:00 tot 16:00  
Donderdag 11:00 tot 16:00  
Vrijdag 11:00 tot 16:00  
Zaterdag 11:00 tot 16:00  
Zondag Gesloten  

 


Bereikbaarheid     


Met de Auto

Rondom Joan’s Hobbywereld is er voldoende parkeerplaats, waar u met gebruik van een parkeerschijf 2 uur gratis kunt parkeren.

Vanuit de richting Amsterdam

Volg de A10 richting s117/Ring/Zaanstad/Purmerend/Leeuwarden Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Coenplein om de borden A8/E22 richting Purmerend/Leeuwarden te volgen. Neem afslag 2-Zaandijk naar N203 richting Zaandijk/Koog a/d Zaan/Wormerveer. Houd rechts aan en volg de borden Koog a/d Zaan. Sla rechtsaf de Kaarsenmakerstraat op, daarna rechtsaf de Pinkstraat op, sla linksaf naar de Verzetstraat, daarna rechtsaf de Raadhuisstraat op. U vindt de winkel aan uw rechterhand.

Vanuit de richting Purmerend

Volg de A7 richting Zaanstad. Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Zaandam om de borden A8 richting Beverwijk te volgen. Neem afslag 2-Zaandijk naar N203 richting Zaandijk/Koog a/d Zaan/Wormerveer. Houd rechts aan en volg de borden voor Koog a/d Zaan. Sla rechtsaf naar de Kaarsenmakerstraat, daarna rechtsaf de Pinkstraat op, sla linksaf naar de Verzetstraat, daarna rechtsaf naar de Raadhuisstraat. U vindt de winkel aan uw rechterhand.

Met de bus

Connexxion Bus 67 Halte Willem-Alexanderbrug, Zuideinde Koog aan de Zaan. Als u uitstapt loopt u richting Benzinepomp Vos. Het Zuideinde gaat over in de Raadhuisstraat. Na ongeveer 4 minuten lopen ziet u de winkel op de hoek van de Julianastraat.

Met de trein

Station Zaandam/Kogerveld. Ongeveer een kwartier lopen.

Ga in westelijke richting op de Veldbloemweg naar de Heijermansstraat. Steek bij de rotonde over naar de Paltrokstraat en loop richting de Willem Alexanderbrug. Over de brug gaat u rechtsaf het Zuideinde op, welke over gaat in de Raadhuisstraat. Na ongeveer 4 minuten lopen ziet u de winkel op de hoek van de Julianastraat.

Station Koog/bloemwijk. Ongeveer 10 minuten lopen.

Bij de tunnel gaat u naar de uitgang Oud Koog u staat nu met u gezicht richting de Leliestraat. Loop de Leliestraat af richting de Willem Alexanderbrug. Voor de Willem Alexanderbrug slaat u linksaf het Zuideinde op. Het Zuideinde loopt over naar de Raadhuisstraat. Na ongeveer 4 minuten lopen ziet u de winkel op de hoek van de Julianastraat.